Галерия

Галерия2018-01-15T11:33:27+00:00

ПЪРВОКЛАСНА ИГЛОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА

Всички наши продукти се изработват от първокласна масивна иглолистна дървесина стандартизирана и сертифицирана по FSC (Forest Stewardship Council), с подкрепата за отговорно управление на ресурсите и опазване на горите.

ДЪРВООБРАБОРВАНЕ

Първична обработка / разбичване / и сортиране на дървения материал. Камерно и атмосферно сушене на дървесината

КЛИНОЗЪБНО СЛЕПВАНЕ, РАЗКРОЯВАНЕ, КАЛИБРОВАНЕ И ШЛАЙВАНЕ НА ДЕТАЙЛИТЕ 

Тристепенна селекция и разкрояване на заготовките. Рендосване, окрайчване, класификация на детайлите и отстраняване на дефектите. Клинозъбно снаждане на елементите и хидравлично слепване на профилите. Прецизно калиброване и шлайфане на крайния продукт.

ДЕКИНГ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Декинг настилките са основна част от екстериорния дизайн. Подходящи за откритото оформление под формата на подова настилка на плувни басейни, сауни, настилка за заведения, веранди, тераси, мостове, пристанища, беседки, алеи, екстериорен паркет за градини и паркове.

ПОДОВИ НАСТИЛКИ ДЮШЕМЕ

Професионално направеният под от масивно дюшеме внася много топлота, уют и естествена красота във вашия дом.

ИНТЕРИОРНА И ЕКСТЕРИОРНА ЛАМПЕРИЯ

В зависимост от архитектурното решение Сигма Батак изработва ламперия /сачак/ за вътрешна или външна облицовка, с различен размери и дизайн. Ламперия сайдинг за вътрешна облицовка е приложима при изграждането на стрехи и навеси, обшиването на стени, за покрив, тавани и тереси.

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ГРАДИНА

В зависимост от архитектурното решение Сигма Батак предлага всичко за вашата градина: дървени огради и пана, саксии, кашпи, цветарници, градински пейки, маси и кофи.

СЛЕПЕНИ ПЛОТОВЕ ЗА МЕБЕЛИ

Сигма Батак произвежда плотове от масив и слепени изделия от първокласна иглолистна дървесина /смърч, бор и ела/.

КАЛИБРОВАНИ ДЪСКИ И ПРОФИЛИ

Сигма Батак произвежда дъски и профили/елементи за мебелната промишленост от първокласна масивна иглолистна дървесина смърч, ела и бор. Дъските се произвеждат по заявка – конкретен проект на клиента и се предлагат на цена от производител.